Sunday, 15 December 2013

Salah ke teman baik saya seorang LELAKI

Seorang sahabat berkata
"lelaki dan perempuan tak boleh jadi kawan baik"

Seorang sahabat lain pula berkata
"bolehkah lelaki dan perempuan menjadi kawan baik..?"

sebenarnya bnde nie buat an aq tringat bberapa soalan dri kwan aq..setiap kali lepak ade jew kwan yg suke tnye soalan pelik2..haha..

Kau rasa lelaki ngan pompuan boley jdi kwan baek x..?

why not kann..klau nk ikot an aq sndri ade kwan baek lelaki dan aq lgi slesa kwan ngan lelaki dri pompuan sbb pompuan nie xley tgk org lbey cket mesti JELES..tapi x smue lelaki aq kwan,brgantung la pngai org tu..=)

Bayangkan kau ada s0rg sahabat baik lelaki.Then 1day kau sedar kau jatuh cinta at dye..macam mana..?

ssetengah org mybe ckap "xkan la jatuh cinta at kwan sndri kan"..tapi bgi aq ianya mustahil pon,sbb stiap org akn rsa dihrgai bile dew org t8 care psal dri dye,faham ngan smue pngai dye n x mustahil org tu adalah kwan baik sndri..hehe..

Kalau dye pon suke at kau cmne..?

kkadang hal yg brkait ngan hati n prasaan nie sukar digmbarkan n ia bukan la bidang kuasa kte..=*

sbnar nye byk lgi soalan mngarut kwan aq tu sbb dye slalu stalk aq borak ngan bff aq tu..haha..dan honestly aq mmg dew kwan baek lelaki yg sgt pham aq..dye slalu t8 care psal aq,slalu ade saat aq prlu an dye,kkdang call aq mngalah org brcinta..haha..


lirik LUCKY by JASON MRAZ



They don’t know how long it takes
Waiting for a love like this
Every time we say goodbye
I wish we had one more kiss
I’ll wait for you I promise you, I will
I’m lucky I’m in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Lucky we’re in love in every way
Lucky to have stayed where we have stayed
Lucky to be coming home someday